Women's Run Set - ID: run_set_w

kampagne

180 bpmWomen's Run Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Run Set fra 180 bpm

Women's Run Set fra 180 BPM er en prisvenlig tøjpakke til dit løb. Women's Run Lightweight Jacket fra 180 BPM er en superlet løbejakke til damer. Jakken har en opbevaringslomme bagtil og flere reflekterende detaljer for maksimal synlighed hele døgnet.
Materiale: 100% polyester

Egenskaber for Women's Run Lightweight Jacket:
Vandtæt: Nej
Vægt: 108 g
Hovedmateriale: Polyester
For: Uforede
Hætte: Nej
Antal lommer: 1 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Ventileret hul: Nej
Reflekser: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej

Women's Plain Running Tights fra 180 BPM er klassiske løbetights til damer. De er fremstillet af strækbart polyester, som effektivt transporterer fugt væk og holder dig afkølet under højintensiv træning. Snøre i taljen for let at kunne justere taljevidden, og lynlås i benlukket for lettere af- og påklædning. Reflekterende detaljer øger din synlighed, når du løber i mørke.

Materiale: 78% polyester, 22% elastan

Egenskaber for Women's Plain Running Tights:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Lynlås nederst i buksebenet: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: JaNogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Løbejakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!