Men's MCS Run Compression Shorts - ID: A042701

2XUMen's MCS Run Compression Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's MCS Run Compression Shorts fra 2XU

Men’s MCS Run Compression Shorts er et par løbesko fra 2XU. Med en anatomisk tilpasset MCS (Muscle Containment Stamping) struktur, der følger muskulære bevægelser under aktivitet, får du ekstra støtte og stabilitet omkring de store muskelgrupper, når du er ude. Shortsene er lavet af et højt gradvist kompressionsmateriale til hurtigere genopretning. Modellen har en lomme på bagsiden, så du kan få din telefon eller ekstra energi på løberen. Tightsene har også en solbeskyttelsesfaktor UPF50 + 
materialer:
Forside: 72% Nylon, 28% Elastan
Bagside: 65% Nylon, 35% Elastan
Egenskaber for Men's MCS Run Compression Shorts:
Benlængde: Korte
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Nylon
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Kompression: Ja
Opbevaringslomme: Ja
Gradueret kompression: Ja
2XU laver tøj til dig, der ønsker præstere som en dobbelt så god udgave af dig selv. Med hovedsæde i Australien er deres filosofi at skabe kompressionstøj af høj, teknisk kvalitet. Beregnet til både før, under og efter træningen. Om du træner lidt eller meget, vil du helt sikkert finde passende sportstøj fra 2XU hos os. Se vores udvalg og køb hos Outnorth.dk.

Mere fra 2XU

Se alle Løbeshorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!