Women's Hyoptik Mid-Rise Compression Tights - ID: A028117

2XUWomen's Hyoptik Mid-Rise Compression Tights

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Hyoptik Mid-Rise Compression Tights fra 2XU

Med reflekterende logoer og et kraftigt kompressionsmateriale, har du her den optimale træningstights til de mørke årstider.
2XU Hyoptik Mid-Rise Compression Tights bliver leveret med et kraftigt gradueret kompressionsmateriale, som giver vældig god støtte til arbejdende muskler. Materialet er meget fleksibelt og giver en optimal bevægelsesfrihed. Den brede linning er fremstillet i Powermesh materiale for at øge komforten og giver en bedre kropsholdning. Det lette åndbare materiale  er med til at give en meget god komfort oplevelse,  enten du er ude på løbetur eller er ude at gå. De reflekterende logoer giver dig en ekstra synlighed og sikkerhed i de mørke årstider.
Material: 72% Nylon 28% elastan
Egenskaber for Women's Hyoptik Mid-Rise Compression Tights:
Hovedmateriale: Syntetisk
Benlængde: Full Length
UV-beskyttelse (SPF): 50
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Kompression: Ja
Gradueret kompression: Ja
2XU gør tøj til dem, der ønsker præstere som en så dobbelt så god udgave af dig selv. 2XU arbejder med materialer og teknologi, der tager dig forbi hvad du troede var dine grænser. Udviklet af atleter til atleter - Human Performance mangedoblet.

Mere fra 2XU

Se alle Trænings bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!