66 NorthVatnajökull Primaloft Vest

  Vatnajökull Primaloft Vest - ID: A004195

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Vatnajökull Primaloft Vest fra 66 North

  66 North Vatnajökull Primaloft Vest er en dejligt varmende vest. 66 North Vatnajokull Primaloft Vest er fyldt med varm Primaloft, en virkelig rart syntetisk isolering. Ingen kæmpe katastrofe, hvis der kommer en regnsky. Nylon ripstop yderstof med en DWR finish kan modstå en let regn, men er ikke vandtæt. Vesten er udstyret med to lynlås hånd lommer og samt en inderlomme.
  Egenskaber for 66 North Vatnajokull Primaloft Vest:
  • Skal: 100% nylon ripstop (DWR)
  • Fyld: Primaloft
  • To lynlås hånd lommer
  • En indvendig lomme
  66 North har fremstillet beklædning til islændingene siden 1926. Det giver næsten sig selv, at der er behov for god beklædning i Island. 66 North har har tidligere arbejdet meget inden for arbejdstøj, men har gennem de seneste årtier valgt at fokusere på outdoorsegmentet i stedet. 66 North har længe forstået, at det handler om at iføre sig flere lag tøj for at opnå en funktion, som klarer selv de skrappeste vejrforhold. Når dette er sagt, vil vi påstå, at tøjets enkle design også er særdeles attraktivt at se på.

  Mere fra 66 North

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!