Vatnajökull Primaloft Vest - ID: A004195

66 NorthVatnajökull Primaloft Vest

Størrelseguide Mere info

Mere om Vatnajökull Primaloft Vest fra 66 North

66 North Vatnajökull Primaloft Vest er en dejligt varmende vest. 66 North Vatnajokull Primaloft Vest er fyldt med varm Primaloft, en virkelig rart syntetisk isolering. Ingen kæmpe katastrofe, hvis der kommer en regnsky. Nylon ripstop yderstof med en DWR finish kan modstå en let regn, men er ikke vandtæt. Vesten er udstyret med to lynlås hånd lommer og samt en inderlomme.
Egenskaber for 66 North Vatnajokull Primaloft Vest:
• Skal: 100% nylon ripstop (DWR)
• Fyld: Primaloft
• To lynlås hånd lommer
• En indvendig lomme
66 North har fremstillet beklædning til islændingene siden 1926. Det giver næsten sig selv, at der er behov for god beklædning i Island. 66 North har har tidligere arbejdet meget inden for arbejdstøj, men har gennem de seneste årtier valgt at fokusere på outdoorsegmentet i stedet. 66 North har længe forstået, at det handler om at iføre sig flere lag tøj for at opnå en funktion, som klarer selv de skrappeste vejrforhold. Når dette er sagt, vil vi påstå, at tøjets enkle design også er særdeles attraktivt at se på.

Mere fra 66 North

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!