Avery Ws Shorts - ID: A028433

kampagne

8848 AltitudeAvery Ws Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Avery Ws Shorts fra 8848 Altitude

Avery W s Shorts er et par tekniske shorts til udendørs aktivitet såsom vandreture lettere. Lavet af let stof med stretch, der er både vindtæt og vandafvisende med god åndbarhed. Damestørrelse. Materialet i Avery W s Shorts har god evne til at modstå slid, derudover er det meget hurtig tørring. Bæltestropper, 8848 Altitude bælte inkluderet, og reflekterende detaljer. Tætsiddende pasform. Materialet er Bluesign-godkendt, et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige produkter og produktionsprocesser.
Materiale: 88% nylon, 12% elastan
Egenskaber for Avery Ws Shorts:
Hovedmateriale: Syntetisk
Benlængde: Korte
Vindtætte: Ja
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!