Cora Ws Jacket - ID: A028452

kampagne

8848 AltitudeCora Ws Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Cora Ws Jacket fra 8848 Altitude

Cora Ws Jacket er en ultralet jakke med feminine pasform. Det har et ydre stof af nylon og en fyldning af Primaloft Down Blend bestående af 50% syntetiske fibre og 50% dun. Cora Ws Jacket er hurtigt tørrende, vandafvisende og vindtæt. Primaloft Down Blend isolering minimerer problemet med klumper og lugt 100% ned kan undertiden få efter vask. To udvendige lommer, justerbar forneden med snøre. Lille logo på brystet og bløde manchetter. Materiale: 100% nylon; Isolering: Primaloft Down Blend; 50% syntetiske fibre, 50% di
Egenskaber for Cora Ws Jacket:
Hovedmateriale: Syntetisk
Vindtæthed: Ja
Polstring: Andedun/syntetisk
Andel dun: 50 %
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Vinterjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!