Daft Softshell - ID: A028439

kampagne

8848 AltitudeDaft Softshell

Størrelseguide Mere info

Mere om Daft Softshell fra 8848 Altitude

Daft Softshell er en alsidig softshell jakke med mange udførlige detaljer såsom aftagelig, justerbar hætte og tre praktiske lommer, en på brystet, fx til mobil. Herrestørrelser. Daft Softshell er behagelig at have på på grund af Duratec softshell materiale, der ånder godt og har stretch funktion. Materialet er også vindtæt og vandafvisende. Fin fleece indeni giver gode indeklima. Justerbar talje snøre og justerbare manchetter med velcro. Materiale: 100% polyester (Duratec softshell)
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!