Douze Rainset - ID: A038730

kampagne

8848 AltitudeDouze Rainset

Størrelseguide Mere info

Mere om Douze Rainset fra 8848 Altitude

Douglas Rainset fra 8848 Altitude er et komplet regntæt til mænd, med veldesignet regnjakke og regnbukser. Vindtæt og vandtæt materiale med fuldt tapede sømme og høj åndbarhed gør det nemt at bruge settet til hverdag og dagsture. Jakken har en luftig meshforing, aftagelig hætte med justerbar snøring, velcro-ærmer og ærmer nederst. Vandtætte lynlås, to taljelommer med lynlås og en indvendig netlomme.
Bukserne har en elastisk talje med justerbar snøring, velcrojustering i taljebåndet og to hoftelommer med afrundet åbning.
durAtec® Extreme er et teknisk materiale med høj vandtæt og åndbarhed. Helt fri fra fluorkarboner.
Materiale: 100% Polyester (durAtec® Extreme)
Egenskaber for Douze Rainset:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Polyester
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 8000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Nej
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!