Harper Ws Pant - ID: A028432

8848 AltitudeHarper Ws Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Harper Ws Pant fra 8848 Altitude

Harper W Pant er en teknisk buks til udendørs aktivitet såsom lettere vandreture. Letvægtsmaterialer med stretch, som både er vind- og vandafvisende og har god åndbarhed. Materialet har også god evne til at modstå slid, og det er meget hurtig tørring. Damestørrelse. Harper Ws Pant har ekstra forstærkning ved anklerne og i bagen. Bøjede knæ giver god tilpasning til at gå selv i stejle sektioner. Lynlåse i bukseben for at justere vidden. Bæltestropper, 8848 Altitude bælte medfølger. To lommer foran. Reflekterende detaljer. Materialet er Bluesign-godkendt, et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige produkter og produktionsprocesser. Materiale: 88% nylon, 12% elastan.
Egenskaber for Harper Ws Pant:
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Ja
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal forlommer: 2 stk
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!