Loipe Ws Softshell Jacket - ID: A028431

kampagne

8848 AltitudeLoipe Ws Softshell Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Loipe Ws Softshell Jacket fra 8848 Altitude

Loipe Ws Softshell Jacket er en let softshell jakke til udendørs motion. Materialet er Duratec softshell Avanceret der har en vandsøjle på 10.000 mm og åndbarhed. Tight pasform og stretch for perfekt overholdelse af motion og gåtur. Damestørrelser. Jakken har ikke tapede sømme, men materialet er vandafvisende og vindtæt. Sidepaneler af stof med melange effekt. Fast hætte, der kan justeres med en snor. Justerbar forneden med snøre. Reflekterende detaljer. Materialet er Bluesign-godkendt, et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige produkter og produktionsprocesser.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Loipe Ws Softshell Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!