Maurice Down Jacket - ID: A028438

kampagne

8848 AltitudeMaurice Down Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Maurice Down Jacket fra 8848 Altitude

Maurice Down Jacket er en ultralet dunjakke med lidt pænere pasform. Quiltet ydre skal i let og stærkt nylon, med fyldning af 100% dun. Herrestørrelser. Dunet i Maurice Down Jacket er andedun, et godt miljømæssigt valg, da det er et affaldsprodukt fra fødevareindustrien. 650 bæreevne betyder en let, effektiv isolering og behagelig varme, selv når det bliver lidt koldere. Sidepaneler i stretch materiale giver god fleksibilitet og behagelig pasform under en skaljakke. To lommer foran. Justerbar forneden med snøre.
Materiale: Skal 100% nylon, fyld 100% dun
Egenskaber for Maurice Down Jacket:
Fill Power: 650 CUIN
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Polstring: Andedun
Andel dun: 100 %
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Dunjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!