Morzine Pants - ID: A028436

kampagne

8848 AltitudeMorzine Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Morzine Pants fra 8848 Altitude

Morzine Bukser er tekniske bukser til udendørs aktiviteter såsom vandreture lettere. Letvægts materialer med stretch, som både er vind- og vandtætte og har fremragende åndbarhed. Materialet har også god evne til at modstå slid og er meget hurtig tørring. Herrestørrelser. Bøjede knæ giver god vedhæftning, når du går selv i stejle sektioner. Yderligere forstærkninger i anklerne. Lynlåse i benene for at justere vidden. Bæltestropper, 8848 Altitude bælte inkluderet. Fire lommer. Svejsede forstærkninger i udsatte områder. Reflekterende detaljer. Materialet er Bluesign-godkendt, et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige produkter og produktionsprocesser. Materiale: 88% nylon, 12% elastan.
Egenskaber for Morzine Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!