Snake Ws Softshell - ID: A028434

kampagne

8848 AltitudeSnake Ws Softshell

Størrelseguide Mere info

Mere om Snake Ws Softshell fra 8848 Altitude

Snake Ws Softshell er en sporty og alsidig softshell jakke med flere fremragende funktioner. Dame størrelser. Justerbar hætte og tre praktiske lommer, foret lommer i taljen med blød fleece. Svejset brystlomme. Fin komfort takket være Duratec softshell materiale, der er let, åndbar og har stretch-funktion, der giver fleksibilitet. Materialet er også vindtæt og vandafvisende. Inderside i blød fleece og front med let mesh foring. Justerbar talje med snore. Lycramanchetter på ærmegab beskytter mod vind og regn. Reflekterende detaljer. Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Snake Ws Softshell:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der blev den første svenske succesfulde ekspedition til Mount Everest - verdens højeste bjerg på 8848 meter. Siden da 8848 Altitude fortsat med udvikling og design af teknologisk avanceret og innovativt tøj til skiløbere og andre aktive mennesker over hele verden. I øjeblikket sælges 8848 Altitude i over 600 butikker i mere end 20 lande og er værdsat for deres høje funktionalitet og moderne skandinaviske design.

Mere fra 8848 Altitude

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!