Aclima

-
Aclima fremstiller uldtøj, primært uld undertøj og har gjort det siden 1939. Aclima er et norsk selskab, der leverer tøj til krævende kunder som norske og svenske væbnede styrker. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; Lightwool er deres tyndeste 100% merino uld, så kommer Warmwool som er den mest populære serie. Hotwool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af net undertøj, Woolnet som er virkelig skønne. Aclima er også leverandør til flere forsvar organisationer, som viser, hvor god funktionalitet og holdbarhed det er i Aclimas tøj. Aclima har specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blive våd. Med deres produktserie har Aclima lavet komfortable og slidstærke produkter, som giver den bedste svedtransport. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, lige ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for at teste produktene, sommer som vinter. Fokus spænder sig fra børn i børnehaven til flammehæmmende og isolerende undertøj til Forsvaret. Aclima-kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer således at du og din familie skal have det godt når I er ude.

Aclima

(274 varer)

Her gør lækkert tøj fra Aclima en forskel

Du kan bruge funktionel og lækker beklædning i uld fra Aclima til (næsten) al slags friluftsbrug og i alle aldre. Deres fokus spænder sig fra børn i børnehaven til soldater i Forsvaret. De tester nemlig deres produkter under kolde og hårde vilkår, så du får de bedste produkter. Det viser, at Aclima producerer tøj og tilbehør med god funktionalitet og holdbarhed til dig.

I vores sortiment kan du både bestille t-shirts, pandebånd, trøjer, undertøj og meget mere. Det hele finder du i fantastisk uld. Du sætter pris på tøj fra Aclima, når du:

Læs vores guide om merinould her.

Blødt og varmt tøj til sommer og vinter

Mange af Aclimas produkter finder du i merinould. Dette materiale er meget blødt og behageligt. Det har en unik evne til at holde dig varm, selvom du begynder at svede, og det hverken klør eller kradser. Desuden kan du også finde serierne Warmwool, Lightwool, Doublewool, Hotwool og meget mere. Klik blot i venstre side for specifikt produkt.

Bestiller du deres undertøj, har du gjort dig en af de bedste investeringer, når det gælder aktiviteter i en kold tid. Du kan finde undertøj fra Aclima i 100% bomuld hos os - et hit til hverdag og på rejser.

Vores sortiment dækker udendørs aktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer, så du og familien har det godt, når I er udenfor. Om din dag byder på vandretur i de norske fjelde eller en skiferie i Alperne, er tøj fra Aclima et godt valg. Med Aclima kan du altid regne med lækre materialer, god bevægelsesfrihed og den bedste svedtransport.

Se hele vores sortiment af uldundertøj her.

Køb fantastisk uldtøj fra Aclima hos Outnorth.dk

Hos Outnorth.dk er vi glade, når du er tilfreds med dit køb. Derfor kan du nemt bestille tøj fra Aclima til netop dine behov og ønsker. Fortryder du, eller passer modellen ikke, har vi gratis ombytning og 30 dages returret. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!