LightWool Crew Neck Men 2019 - ID: U110WS1M

kampagne

AclimaLightWool Crew Neck Men 2019

Størrelseguide Mere info

Mere om LightWool Crew Neck Men 2019 fra Aclima

LightWool Crew Neck fra Aclima er en langærmet tynd undertrøje i den fineste merino uld. Herrestørrelser. Tynd langærmet undertrøje i tynd, behagelig merinould i Aclimas Lightwoolserie.

Lightwool er Aclimas sidste serie og det er en meget tynd, blød og behagelig materiale i fineste merinould.

Fremstillet af garn af 17,5 micron der kun vejer 130gr/m², hvilket betyder, at dette er nok en af de blødeste uld, du nogensinde har prøvet. De fleste mennesker ved, at uld er godt at bruge, når det er koldt, især hvis produktet bliver vådt. Vidste du, at uld har en kølende effekt på varme dage? Uld isolerer selv mod ekstern varme og bliver afkølende. Fin merinoudkvalitet bevarer varmebalance og virker derfor kølig på varme dage. Uldtøj behøver ikke at blive vasket så ofte, lad dem hænge og luftes i et stykke tid, så de er som ny igen.

Anvendelse: For de fleste aktiviteter indendørs og udendørs, både til hverdag og særlige lejligheder.

Materiale: 100% Merino uld.
Egenskaber for LightWool Crew Neck Men 2019:
Materialevægt: 140 g/m2
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Vægt: 178 g
Flatlock sømme: Ja
Aclima fremstiller uldtøj, primært uld undertøj og har gjort det siden 1939. Aclima er et norsk selskab, der leverer tøj til krævende kunder som norske og svenske væbnede styrker. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; Lightwool er deres tyndeste 100% merino uld, så kommer Warmwool som er den mest populære serie. Hotwool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af net undertøj, Woolnet som er virkelig skønne. Aclima er også leverandør til flere forsvar organisationer, som viser, hvor god funktionalitet og holdbarhed det er i Aclimas tøj. Aclima har specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blive våd. Med deres produktserie har Aclima lavet komfortable og slidstærke produkter, som giver den bedste svedtransport. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, lige ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for at teste produktene, sommer som vinter. Fokus spænder sig fra børn i børnehaven til flammehæmmende og isolerende undertøj til Forsvaret. Aclima-kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer således at du og din familie skal have det godt når I er ude.

Mere fra Aclima

Se alle Undertrøjer

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Der er ingen kemikalier i uld. Der bruges imidlertid stoffer, når Stofferne bleges og farves. Der er dårlig kontrol over blegningen. Børnetøjet er lavet af 100% muelsing-fri merino uld med Øko-Tex klasse 1, hvilket betyder, at de er helt giftfrie og derfor godkendt til små babys.  Øko-Tex er et mærke, der sikrer, at stoffet ikke indeholder miljøskadelige stoffer. 
  Genbrug: Alle pakker er Green Point-certificeret og både giftfrie og kan genanvendes.

  Dyr: Al merino uld er garanteret mulesing-fri, uanset hvilket land det kommer fra.

  Etik: På fabrikken i Estland arbejder voksne kvinder og mænd der er tekstil uddannede, så der forekommer ingen børnearbejde. Stoffet er strikket i Herning i Danmark, og er Øko-Tex miljømæssigt klassificeret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!