WarmWool Hood Sweater Woman - ID: U590WI2W

kampagne

AclimaWarmWool Hood Sweater Woman

Størrelseguide Mere info

Mere om WarmWool Hood Sweater Woman fra Aclima

WarmWool Hood Sweater har en meget blødere struktur, end den man kender fra traditionelt uldtøj. Damestørrelser. Med undertøj fremstillet af uld kan du holde dig varm, også selvom du skulle gå hen og blive fugtig. Aclimas 100 % merinould klør ikke, er blødt og behageligt og kan bæres direkte på kroppen. Denne virkeligt fine type uldfiber har en meget blødere struktur, end den man kender fra traditionelt uldtøj Derudover er uldfibrene "super wash"-behandlede, hvilket har gjort dem endnu mere glatte. Hættetrøjen er fremstillet til brug på kolde dage og er nytænkende i forhold til gængs undertøjsdesign. Du vælger selv, om du vil have tommelgrebet rundt om håndledet eller ej, og hvis du fryser, kan du, alt efter smag og behag og hvor koldt det er, stikke hænderne ind i en varmelomme på maven. På samme måde behøver du heller ikke fryse om hovedet eller halsen, da du kan vælge at bruge trøjen enten med rund hals, som polo eller med hætten tæt omkring hele hovedet (balaclava).

WarmWool er den mest populære serie fra Aclima, og den, der har flest varianter. Dette er det traditionelle svedundertøj fremstillet af Total Easy Care (TEC)-behandlet merinould, som gør materialet ekstra blødt. Tøjet absorberer ikke kropslugt og isolerer derudover særdeles godt, hvis du skulle gå hen og blive fugtig. Aclima WarmWool er det rette valg for dig, som kan lide at være udendørs, når temperaturen sniger sig ned under nul. Med huden dækket af uld er du sikret en god varmebalance.

Anvendelsesområde: Produkter til at holde varmen med ved alpine aktiviteter, friluftsliv, paddling, klatring etc.

Materialer: 100% merinould.
Egenskaber for WarmWool Hood Sweater Woman:
Materiale: Merinould
Vaskes i : 40 °C
Materialevægt: 200 g/m2
Lynlås: Nej
Vægt: 323 g
Flatlock sømme: Ja
Aclima fremstiller uldtøj, primært uld undertøj og har gjort det siden 1939. Aclima er et norsk selskab, der leverer tøj til krævende kunder som norske og svenske væbnede styrker. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; Lightwool er deres tyndeste 100% merino uld, så kommer Warmwool som er den mest populære serie. Hotwool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af net undertøj, Woolnet som er virkelig skønne. Aclima er også leverandør til flere forsvar organisationer, som viser, hvor god funktionalitet og holdbarhed det er i Aclimas tøj. Aclima har specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blive våd. Med deres produktserie har Aclima lavet komfortable og slidstærke produkter, som giver den bedste svedtransport. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, lige ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for at teste produktene, sommer som vinter. Fokus spænder sig fra børn i børnehaven til flammehæmmende og isolerende undertøj til Forsvaret. Aclima-kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer således at du og din familie skal have det godt når I er ude.

Mere fra Aclima

Se alle Undertrøjer

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Der er ingen kemikalier i uld. Der bruges imidlertid stoffer, når Stofferne bleges og farves. Der er dårlig kontrol over blegningen. Børnetøjet er lavet af 100% muelsing-fri merino uld med Øko-Tex klasse 1, hvilket betyder, at de er helt giftfrie og derfor godkendt til små babys.  Øko-Tex er et mærke, der sikrer, at stoffet ikke indeholder miljøskadelige stoffer. 
  Genbrug: Alle pakker er Green Point-certificeret og både giftfrie og kan genanvendes.

  Dyr: Al merino uld er garanteret mulesing-fri, uanset hvilket land det kommer fra.

  Etik: På fabrikken i Estland arbejder voksne kvinder og mænd der er tekstil uddannede, så der forekommer ingen børnearbejde. Stoffet er strikket i Herning i Danmark, og er Øko-Tex miljømæssigt klassificeret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!