Warmwool Overall Man - ID: U990WI2M

AclimaWarmwool Overall Man

Størrelseguide Mere info

Mere om Warmwool Overall Man fra Aclima

Hel dragt i 100% merinould Overall er en heldragt i Aclimas WarmWool materiale. Med en hel dragts undgår du hullet mellem overdel og underdel og de lange underbukser holder varmen bedre.
Perfekt til de fleste aktiviteter eller som hyggedragt (OnePiece) hjemme i sofaen, i hytten, i bjergene eller under vindfanget.

Fremragende smart hætte, der kan anvendes på flere måder. Bagklap til nemmere toiletbesøg. Fuld lynlås for at nemt komme i og ud af den.

WarmWool er Aclimas mest populære serie og den, hvor de har flest varianter. Dette er det traditionelle undertøj i Total Easy Care (TEC) behandlet merinould, hvilket gør det ekstra blødt. Kropslugt bliver ikke i tøjet, som også har meget gode varmeisolerende egenskaber, hvis du bliver fugtig. Aclima Warmwool er valget for dem der kan lide at være udendørs, når temperaturen falder til under nul. Med uld tættest på din hud, har du sørget for god varmebalance.


 • WarmWool består af 100% merino uld og vejer 200 gram per kvadratmeter.
 • Vægt: 513 gram i størrelse Medium.
 • Hel lynlås længde
 • Bagklap til toiletbesøg
 • Virkelig god hætte, der også fungerer som buff & tørklæde
 • Tommelfingergreb på ærmerne
Egenskaber for Warmwool Overall Man:
Lynlås: Fuldlængde
Aclima fremstiller uldtøj, primært uld undertøj og har gjort det siden 1939. Aclima er et norsk selskab, der leverer tøj til krævende kunder som norske og svenske væbnede styrker. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; Lightwool er deres tyndeste 100% merino uld, så kommer Warmwool som er den mest populære serie. Hotwool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af net undertøj, Woolnet som er virkelig skønne. Aclima er også leverandør til flere forsvar organisationer, som viser, hvor god funktionalitet og holdbarhed det er i Aclimas tøj. Aclima har specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blive våd. Med deres produktserie har Aclima lavet komfortable og slidstærke produkter, som giver den bedste svedtransport. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, lige ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for at teste produktene, sommer som vinter. Fokus spænder sig fra børn i børnehaven til flammehæmmende og isolerende undertøj til Forsvaret. Aclima-kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer således at du og din familie skal have det godt når I er ude.

Mere fra Aclima

Se alle Skiundertøj Sæt

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Der er ingen kemikalier i uld. Der bruges imidlertid stoffer, når Stofferne bleges og farves. Der er dårlig kontrol over blegningen. Børnetøjet er lavet af 100% muelsing-fri merino uld med Øko-Tex klasse 1, hvilket betyder, at de er helt giftfrie og derfor godkendt til små babys.  Øko-Tex er et mærke, der sikrer, at stoffet ikke indeholder miljøskadelige stoffer. 
  Genbrug: Alle pakker er Green Point-certificeret og både giftfrie og kan genanvendes.

  Dyr: Al merino uld er garanteret mulesing-fri, uanset hvilket land det kommer fra.

  Etik: På fabrikken i Estland arbejder voksne kvinder og mænd der er tekstil uddannede, så der forekommer ingen børnearbejde. Stoffet er strikket i Herning i Danmark, og er Øko-Tex miljømæssigt klassificeret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!