Women's WoolTerry Crewneck - ID: A179391

AclimaWomen's WoolTerry Crewneck

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's WoolTerry Crewneck fra Aclima

Women's WoolTerry Crewneck fra Aclima er en undertrøje til damer som passer til jagten.
Materiale: 70 % uld, 30 % modacryl
Egenskaber for Women's WoolTerry Crewneck:
Lavet i: Estland
Materialevægt: 220 g/m2
Vaskes i : 60 °C
Materiale: Merinould
Bæredygtighed: OEKO-TEX
Fibre: 20.5 mikron
Lynlås: Nej
Norske Aclima fremstiller uldtøj, primært undertøj og har gjort det siden 1939. De leverer tøj til krævende kunder som de norske og svenske væbnede styrker, og det siger en del om tøjets funktionalitet og holdbarhed. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; LightWool er deres tyndeste serie i 100% merinould, så kommer WarmWool som er den mest populære serie. HotWool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af netundertøj, WoolNet som er virkelig skønne.

Mere fra Aclima

Se alle Undertrøjer

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Der er ingen kemikalier i uld. Der bruges imidlertid stoffer, når Stofferne bleges og farves. Der er dårlig kontrol over blegningen. Børnetøjet er lavet af 100% muelsing-fri merino uld med Øko-Tex klasse 1, hvilket betyder, at de er helt giftfrie og derfor godkendt til små babys.  Øko-Tex er et mærke, der sikrer, at stoffet ikke indeholder miljøskadelige stoffer. 
  Genbrug: Alle pakker er Green Point-certificeret og både giftfrie og kan genanvendes.

  Dyr: Al merino uld er garanteret mulesing-fri, uanset hvilket land det kommer fra.

  Etik: På fabrikken i Estland arbejder voksne kvinder og mænd der er tekstil uddannede, så der forekommer ingen børnearbejde. Stoffet er strikket i Herning i Danmark, og er Øko-Tex miljømæssigt klassificeret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!