WoolNet Longs Men - ID: U413WN1M

AclimaWoolNet Longs Men

Størrelseguide Mere info

Mere om WoolNet Longs Men fra Aclima

WoolNet Longs fra Aclima er en varm og åndbar svedbuks.

Longs M's fra Aclima er uldnettøj fremstillet af merinould. Samme netkonstruktion som CoolNet giver tøjet en særdeles god åndeevne. Dette er tøj til dig, som har et varieret aktivitetsniveau og som ikke lige har mulighed for at gå i bad... Kropslugt absorberes, som bekendt, ikke i uld. WoolNet bør være et naturligt førstevalg i forbindelse med lange fjeld-, jagt- og ekspeditionsture. Tøjet er meget let og behageligt at have på. Ribstrikkede sider, skuldre, ærmer og knæ for bedre komfort. Tøjet har gennemgået en Total Easy Care-behandling, som gør, at det ikke kryber så meget eller kradser. WoolNet-serien fra Aclima omfatter også flere modeller til kvinder.

Anvendelsesområde:

Middel til høj aktivitet, hvor der er brug for lidt ekstra isolering, som ved f.eks. fjeldture, langrend, jagt og topture.

Materiale: 91% Merinould, 7% Polyamid, 2% Elastan

Egenskaber for WoolNet Longs Men:
Materialevægt: 120 g/m2
Benlængde: Full Length
Vaskes i : 40 °C
Materiale: Merinould/Syntetisk
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Norske Aclima fremstiller uldtøj, primært undertøj og har gjort det siden 1939. De leverer tøj til krævende kunder som de norske og svenske væbnede styrker, og det siger en del om tøjets funktionalitet og holdbarhed. Aclima har undertøj i flere forskellige serier; Lightwool er deres tyndeste serie i 100% merinould, så kommer Warmwool som er den mest populære serie. Hotwool er deres tykkeste serie. Aclima har også en serie af netundertøj, Woolnet som er virkelig skønne. Aclima har specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blive våd. Med deres forekellige produktserier har Aclima lavet komfortable og slidstærke produkter, som giver den bedste svedtransport. Aclima har sin base på Krøderen i Buskerud, lige ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for at teste produktene, sommer som vinter. Fokus spænder sig fra børn i børnehaven til flammehæmmende og isolerende undertøj til Forsvaret. Aclima-kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer således at du og din familie skal have det godt når I er ude.

Mere fra Aclima

Se alle Lange underbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Der er ingen kemikalier i uld. Der bruges imidlertid stoffer, når Stofferne bleges og farves. Der er dårlig kontrol over blegningen. Børnetøjet er lavet af 100% muelsing-fri merino uld med Øko-Tex klasse 1, hvilket betyder, at de er helt giftfrie og derfor godkendt til små babys.  Øko-Tex er et mærke, der sikrer, at stoffet ikke indeholder miljøskadelige stoffer. 
  Genbrug: Alle pakker er Green Point-certificeret og både giftfrie og kan genanvendes.

  Dyr: Al merino uld er garanteret mulesing-fri, uanset hvilket land det kommer fra.

  Etik: På fabrikken i Estland arbejder voksne kvinder og mænd der er tekstil uddannede, så der forekommer ingen børnearbejde. Stoffet er strikket i Herning i Danmark, og er Øko-Tex miljømæssigt klassificeret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!