Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Klatring

(719 varer)

Skal du prøve bouldering for første gang ? Eller ønsker du en optimal klatring i Sverige med det rigtige udstyr og tøj? På denne side finder du anerkendte mærker såsom Black Diamond, DMM, Houdini og Mammut. De laver udstyr og tøj, der giver dig den bedste performance og altid med sikkerheden i orden. Giv dig selv en god start med bouldering eller nå til tops på bjerget med funktionelt klatreudstyr. Du finder det hele hos Outnorth.dk.

Hvilken type klatring skal jeg vælge?

Klatring er perfekt til dig, der ønsker hårde, tekniske bevægelser og sjove udfordringer. Målet er at forbedre din klatreform, teknik og balance. Alt efter, hvilken type klatring du er til, kan du finde udstyr og tilbehør til dine behov hos os.

Se også vores vandresko.

Tag på klatring med det helt rigtige udstyr

Hos Outnorth.dk er vi passioneret omkring klatring, uanset om du foretrækker bouldering, bjergbestigning eller blandet.

Vælg udstyr, der passer til dit niveau og type af klatring. Er du til bouldering, kan du starte med et par gode klatresko, samt kridt og kridtposer. Bouldering appellerer til alle, der er interesserede i klatringens udfordringer, om du er begynder eller professionel. Er du erfaren, finder du også et stort udvalg af klatreseler, reb, karabiner og meget mere. Uanset hvad kan du få adrenalin og spænding - uden at bekymre dig om udstyret holder eller ej.

Se også vores rygsække og tasker.

Find alt slags udstyr og klatrepakker hos Outnorth.dk

Hos Outnorth.dk har vi gratis ombytning og 30 dages returret. Rul op og tjek udvalget af praktisk klatreudstyr. Vi har hurtig levering, så du inden for nogle få dage kan bestige selv de sejeste klipper. Find og bestil trygt dit nye klatreudstyr hos Outnorth.dk.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!