Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Løb

(2856 varer)

Løb er her, der og alle vegne – og flere end nogensinde før trækker i løbeskoene. Det er blandt noget, der ses ved, at startnumrene til de store løb bliver udsolgt, og veje og stier er fyldte af motionister, der tager den ene kilometer efter den anden. Uanset om det er løbekonkurrencer eller hyggeturene, der trækker, er løb med andre ord en motionsform, der i tiden er meget populært. Det er naturligvis en tendens, vi ser meget positivt på her hos Outnorth. Vi elsker nemlig selv at løbe, og vi ser derfor meget gerne, at endnu flere mennesker opdager, hvor god en motionsform løb er.

Få ekstra motivation med et mål

Har du brug for lidt ekstra motivation til at komme i gang? Hvis svaret er ja, skal du ikke fortvivle. Der er nemlig mange måde at blive motiveret på. Et af dem er med de mange spændende terrænløb, som du kan træne op til. Det kan generelt være en rigtig god idé at have et løb eller lignende i sigte. Det kunne også være et eller flere delmål, som du kan sætte, for på den måde ikke bare at motivere dig selv, men også for at du kan følge med i udvikling.

Terrænløb er det bedste løb

Som vi beskrev ovenfor, er et af motionsformens store fordele, at det kan gøres overalt. Derhjemme, på ferie eller hvor end, du befinder dig – det kræver bare, du har sko og tøjet med dig. Der er naturligvis nogle steder, der er bedre at løbe end andre. Og hos Outnorth er vi af den overbevisning, at de bedste, sjoveste, smukkeste og ikke mindst mest udfordrende ture i løbeskoene er dem, der finder sted ude i terrænet. Med dét mener vi i skoven, i bjergene eller på en varieret løbesti. Vi løber naturligvis også på de asfalterende landeveje og det er noget, vi nyder. Men med dét sagt, at er der meget få ting, der slår følelsen af at løbe hen af en sti i et flot og broget terræn.
Det giver en helt utrolig fartfornemmelse, når man suser forbi buske og træer. Næsten helt som om, man flyver indimellem. Nogle har tilmed overskud til at nyde udsigt og det omkringliggende miljø, hvor andre snarere har fokus på, den fysiske del og det, at pulsen kommer noget op i vejret, når man løber i kuperede terræner. Det fungerer som intervaltræning, og det er noget, der gør underværker for formen. Den skiftende overflade gør blandt andet, at ens skridt varierer hele tiden. Og det er med til at styrke led og muskler, hvilket i sidste ende er med at minimere risikoen for overbelastning.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!