Vandreudstyr

(4694 varer)

Forestil dig, at du vågner efter en gåtur i bjergene. Du kravler ud af din sovepose og du bliver mødt af skøn natur og frisk luft. Nu mangler du bare at sætte vand over brænderen og glæde dig til dagens telt- eller vandretur. Lyder det som en perfekt dag? Gør dagen endnu mere oplevelsesrig med funktionelt vandreudstyr. Hos os finder du alt fra soveposer, liggeunderlag, kogegrej m.m. Køb hos Outnorth.dk.

Få ladet batterierne op med skønt friluftsliv

Du har sikkert hyggelige minder fra et lejrbål med grillede pølser og snobrød. Eller måske prøvet en ferie i bjergene, hvor I har været på det helt store eventyr. Det rigtige udstyr er super praktisk, når du ikke vil mangle noget på din tur. For hvem gider stå uden kogegrej eller sove dårligt på jorden?

I vores udvalg finder du en bred vifte af funktionelt vandreudstyr. Du støder særligt på udstyr fra Urberg. I lang tid har de produceret vandreudstyr med fokus på godt grej, der passer til netop dine oplevelser i naturen.

Som bonus kan du tage en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Urberg donerer nemlig én procent af sin årlige omsætning til et velrenommeret miljøbevarelse organisation.

Hvilket vandreudstyr skal jeg bruge?

Når du er på en lang trekking- eller vandretur i naturen, kræver det ofte det rigtige vandreudstyr for en god oplevelse. Uanset om du er førstegangskøber eller en garvet vandrer.

Har du allerede styr på en vandrerygsæk og vandrestøvler? Du bør også overveje disse ting:

Se også vores udvalg af vandretøj.

Det vigtigste er, at du har det behageligt, tørt og godt på lange trekking- og vandreture. Undgå at gøre din rygsæk tung, så du stadigbkan have den på skuldrene og ryggen i længere tid. Leder du efter udstyr, der hverken vejer eller fylder for meget, er du kommet til det rigtige sted.

Find alt slags vandreudstyr hos Outnorth.dk

Vi har vandreudstyr i høj kvalitet fra populære mærker. I sidste ende giver det dig en uforglemmelig tur. Hos Outnorth.dk vil vi gerne have, at du bliver tilfreds. Derfor har vi gratis ombytning og 30 dages returret. Er du utilfreds med dit køb, kan du nemt og gratis sende det retur til os.

Rul op og tjek udvalget af funktionelt udstyr til din næste telt- eller vandretur. Vi har hurtig levering, så du inden for nogle få dage kan teste og afprøve dit vandreudstyr. Bestil trygt og sikkert hos Outnorth.dk.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!