Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Uanset hvor koldt det er, har mange mennesker en tendens til at klæde sig varmt på alle andre steder end på benene. Erfarne fjeldvandrere og andre eventyrere ved dog bedre. Vil du holde hele kroppen varm, bør du også klæde dig godt på fra top til tå. Hos os finder du gode, forede vinterbukser til voksne såvel som børn fra mærker som Haglöfs, VAUDE og Dobsom.

Overtræksbukser, der varmer

Hvis du er én af dem, der elsker at tage en god gåtur til arbejde, selvom det er vinter, er det perfekt med et par varme overtræksbukser. Du holder dig varm på vejen, og du kan således nyde at være udenfor, selvom temperaturerne er under frysepunktet, og det er tidligt om morgenen. Med et par forede overtræksbukser slipper du også for at bøvle med skiundertøjet, som skal af og på under dit eget tøj, og som bliver for varmt på arbejdspladsen.

Hold varmen, når du tager en pause fra vintersporten

Dyrker du fysiske aktiviteter og sport i vintersæsonen, kan termobukser og forede overtræksbukser fungere ret godt, dog alt afhængigt af aktiviteten. Hvis du beskæftiger dig med sport med en høj intensitet, er de løstsiddende modeller måske ikke det bedste valg. De er derimod perfekte at have med til pausen, så du kan holde varmen, når du hviler dig. Foret tøj, herunder bukser, finder du hos os til gode priser og i de fleste størrelser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!