Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Skitøj

(1050 varer)

Det er en rigtig god ide at træne op, når en skitur står for døren, og det er en hjælp til at undgå skader. Det tør generelt siges, at den gode og grundige forberedelse er en vigtig del af det at tage på skitur. Og det gælder naturligvis også skitøjet, som man må heller ikke må underkende vigtigheden af. Hvis du mangler skitøj til næste skitur, kan du finde det her hos Outnorth. Vi har nemlig et stort og bredt udvalg af skitøj, og det tæller alt fra det yderste lag som skijakke og -bukser til det inderste i form af skiundertøjet. Og det til alle skisportstyper, herunder langrend og alpin. Du finder også alt det udstyr og de ski-accessories, du har brug for. Se hele udvalget af skitøj her på siden.

Vælg det skitøj, der passer til dig

Det siger måske sig selv, at det er vigtigt, at dit skitøj passer til dig, din krop og den skisportsaktivitet, du skal bruge tiden på pisterne på. Det kan ikke desto mindre være afgørende for kvaliteten af din skitur – og det er der flere grunde til. En af de mest åbenlyse grunde er, at skitøjet skal holde dig varm. Det gør det ikke ligefrem sjovere at være på løjperne, hvis du først er begyndt at fryse. Omvendt skal tøjet heller ikke være for varmt, men også lade din krop ånde. Selvom temperaturen er under frysepunktet, kan det sagtens blive en varm og svedende fornøjelse at stå på ski. Da der fra person til person er forskel på, hvor varmt man har det/hvor kuldskær man er, er det naturligvis en individuel sag, hvor varmende skitøjet skal være.

Det handler herudover også om, at størrelsen er det rigtige. Når du har skitøj, der ikke sidder ordentligt – måske fordi det er for stort – får du sandsynligvis ikke udnyttet tøjets fulde potentiale hvad angår isolerende og varmende egenskaber. Det går også udover bevægeligheden, at tøjet ikke sidder, som det er beregnet. Og tilsvarende problematikker gælder, hvis tøjet er for småt. Det kan desuden være ubehageligt. Kort sagt – skitøj skal være lige tilpas. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er der hjælp at hente i det følgende.

Det perfekte sæt

Er du til snowboard, langrend eller alpin? Det er forskelligt fra person til person, hvilken skisport man bedst kan lide. Men når det kommer til påklædningen, er det faktisk de samme faktorer, der gælder uanset, hvilken skisport du skal dyrke. Det, det hele handler om, er, at tøjet er funktionelt. Der er mange ting, du bør tage stilling til, men det er især disse tre egenskaber, du kan kigge efter:

Sne er jo en form for nedbør, hvorfor det naturligvis er vigtigt, at skitøjet er vandtæt. Det er den membran, der er i tøjet, der er med til at afgøre, hvor vandtæt tøjet er. Når det kommer til membraner, er mulighederne mange, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Læs meget mere om de forskellige typer, og bliv forhåbentlig klogere på, hvilken slags materialer, du bør vælge dit skitøj med i vores store materialeguide. Herudover er det som tidligere nævnt også vigtigt, at det er åndbart. Det er blandt andet med til at transportere sveden væk. Skitøjets grad af åndbarhed afhænger også af membrantypen og det øvrige materialevalg. Dét kan du også læse mere om i materialeguiden.

Når vi skriver, at de praktiske elementer er vigtige, er det blandt andet lommer, vi mener. Det kan være guld værd på pisterne, at du har nok lommer til at opbevare alt det, du skal have med dig. Det gælder blandt andet liftkortet. Det meste skitøj har en række praktiske features, der kan være guld værd på skituren – for eksempel en justérbar hætte – hvorfor du med fordel kan sætte dig ind i, hvilke funktioner du har brug for.

Passende isoleret fra inderst og yderst

Har man kendskab til skisport og har været på skitur før, er man formentlig udmærket klar over, at den rette påklædning ikke kun er et spørgsmål om skijakken og -bukserne. De inderste lag er bestemt også af betydning. Og med det inderste forstås især skiundertøjet. Her er det heller ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger.

Når du skal investere i skiundertøj, er der især to faktorer, du skal have for øje. Det gælder materiale og pasform. Herudover handler det naturligvis også om, at du vælger skiundertøj, der er behageligt at have på. Der skal ikke mere end en syning eller lignende, der sidder uhensigtsmæssigt, til for at skiundertøjet kan irritere dig. Er du ikke begejstret for uld, men synes du tværtimod, at det stikker, er skitøj i uld naturligvis ikke det bedste valg.

Bestil nyt skitøj online her

Se vores store og brede udvalg af skitøj her på Outnorth.dk i dag, hvor vi har et væld af forskellige brands. Det gælder nogle af markedets bedste! Og det er uanset, om du er på udkig efter skitøj til børn, mænd eller kvinder. Du kan bestille det hele hjem fra vores onlineshop med det samme. Vi leverer det til dig uden beregning, når du køber varer for over 499 kr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!