Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Børn, store som små, leger gerne udendørs - uanset vejret. Hos Outnorth finder du gummistøvler til dit barn, og de passer til flere forskellige aktiviteter. Du er stort set sikker på, de bliver favoritter hos børnene. Med et par slidstærke gummistøvler behøver du ikke bekymre dig om dit barns kolde tæer.

Det er vigtigt, at støvlen føles behagelig, og den skal gerne have plads til en ekstra varm strømpe, når det er køligt udenfor. Leder du efter støvler, der arbejder i vintermånederne, er der også modeller, der er varmforet. Her kan du finde gummistøvler fra mærker som Bogs, Viking Footwear og Triton.

Stort udvalg af gummistøvler

Vi har et nøje udvalgt sortiment af gummistøvler til børn i forskellige modeller og designs. En populær model er Splashman Kids Boot fra Didrikson. En klassisk mediumhøj model med snørebånd, der kan modstå selv de vådeste forhold, og som holder dit barns fødder tørre. Modellen fås i forskellige farver, og den er velegnet til både drenge og piger.

Match dine egne støvler med barnets. Vælg f.eks. Tretorns klassiske Wings i en børnemodel. Støvlen har et smalt skaft og en bredere læst, så du opnår den perfekte pasform. Uanset hvad du leder efter, vil du finde den rette gummistøvle her hos os.

Trodser vejret

Et klassisk ordsprog lyder: "Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning." Med et par funktionelle gummistøvler kan dit barn lege og gå i gang med eventyret, uanset vejret. Hos Outnorth finder du gummistøvler til hele familien, og ingen bør være foruden. Vælg mellem flere forskellige farver og modeller fra kendte mærker. Et par rigtig gode støvler fungerer mindst lige så godt i børnehaven og i skolen som på en regnvejrsdag i skoven.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!