Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Støvler er stabile og solide sko, der er et perfekt valg til aktive eventyr i ethvert terræn. Når du går langt, vil dine fødder sikkert blive varme, måske skifter vejret til vådere forhold, eller så vandrer du i den fugtige jord. Her kan vi varmt anbefale dig at investere i et par Gore-Tex støvler. Gore-Tex er vandafvisende, samtidig med at dine fødder kan ånde. Et perfekt materiale til de udendørs aktiviteter.

Vælg den rigtige støvle

Hos Outnorth finder du støvler til mænd, kvinder og børn fra mærker som Treksta, Meindl og Hanwag. Tænk over dine eventyr, og hvilke funktioner der er vigtige for dig. Du kan bruge en mere robust støvle med et højt skaft, hvis du vil gå i et ujævnt terræn, eller måske har du brug for et par allround sko til klatring eller vandreture. Går du ofte på jagt, ved du udmærket godt, hvor vigtigt det er med funktionelle sko. Blandt sortimentet finder du Gore-Tex støvler, der er designet til jagt, og som fungerer i et vådt terræn. De holder fødderne både varme og tørre. Støvler i et Gore-Tex materiale er desuden et ideelt valg til dine børn, der elsker at lege udendørs, uanset vejret. En varm vandtæt støvle, der samtidig gør det muligt for fødderne at ånde er perfekt til legen i det fri. Alt afhængigt af hvilken model du vælger, fungerer støvlerne lige så godt på vandreturen som i skolen og på arbejdet.

Længerevarende eventyr

Der er ikke noget så frustrerende som kolde, våde og kolde fødder. Med et par støvler i Gore-Tex holder dine fødder sig varme og tørre, hvilket igen betyder, at eventyret ikke behøver at ende alt for tidligt!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!