Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Skalstøvlen anses af mange for at være den ultimative støvle til vandring i skov og mark. Den rigtige behandling holder den vandtæt og robust mod snavs under hele dens levetid, ligesom den tilbyder sin ejer en god beskyttelse såvel som komfort. Ved at skalstøvlen netop er en ”skal”, kan den tilpasses i en uendelighed, alt efter aktivitet eller temperatur, og den er derfor et alsidigt og bekvemt valg i al slags vejr. Eftersom du både kan skifte sål og for, kan du tilpasse komforten efter din fodtype, ligesom støvlen hurtigt og nemt kan tørres, hvis ulykken skulle indtræffe.

Tag hånd om dine støvler

Vil du have mest muligt ud af dine skalstøvler, skal du sørge for at pleje dem grundigt. Gør du det, kan du få en støvle, som du kan have med dig resten af livet. Skindet kan behandles med voks eller fedt, så det bliver blødere og mere vandafvisende, ligesom du giver dem en bedre holdbarhed. Et velplejet skind er hundrede procent vandtæt, holdbart og behageligt for foden. Gummien i sålen behandles med et gummiplejende middel for at undgå, at det tørrer eller krymper.

Fordelene med skalstøvler

En skalstøvle er det naturlige valgt for dig, der leder efter en støvle af den højeste kvalitet med en lang levetid. Den stiller høje krav til ejeren, men giver også meget tilbage, hvis du blot behandler den på den rigtige måde. En af de bedste fordele med skalstøvler er, at de giver dig flere valgmuligheder, når det kommer til varme og isolering, og de kan med fordel bruges om sommeren såvel som i vinterperioden grundet den manglende tykke grundisolering.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!