Approachsko

(15 varer)

Her på Outnorth finder du altid et bredt og premium sortiment af approachsko. Blandt de mærker, vi forhandler, er Scarpa, Mammut, Haglöfs og The North Face. Approachsko er en let sko med en svag stødabsorbering, der egner sig bedst til de længere vandreture med en svag stigning. De giver et godt greb til sten såvel som i mudder og har ofte et forstærket gummiparti over fronten, hvilket giver tæerne en større beskyttelse. Approachskoene kommer bedst til deres ret på en natursti eller vandresti på grund af den begrænsende stødabsorbering, hvilken kan gøre dem lidt stive på hårdere underlag.

Den rigtige sko til de rette forhold

At vælge den rigtige sko kan være svært. Der er mange faktorer, der spiller ind, og af og til kan det være nødvendigt at medbringe flere forskellige skotyper, hvis vandreturen går over forskellige terræner og underlag. I bund og grund skal du vælge en approachsko, hvis du søger en tryg og sikker sko, der har et godt greb opad såvel som nedad, men som måske ikke kan klare de sværeste stigninger. Approachsko passer godt til oppakningen i rygsækken som et supplement ved en lettere klatring og nedstigning.

Barfodsfølelsen

Ikke forede approachsko er sko til dig, der elsker følelsen af at klatre eller gå barfodet. De er med sin lette vægt og tynde for perfekte til at komme så tæt på underlaget som muligt, samtidig med du beskytter såvel tåen og hælen fra stød og det hårde underlag. Grundet vægten er de også ekstra lette at bære i rygsækken, hvis du ønsker at have flere alternativer med under de længere vandreture.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!