Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Hos Outnorth er vi stolte over at kunne præsentere vores store og brede sortiment af streetsko, hvor der er alt fra klassiske Chelsea-boots fra Kavat og Timberland til komfortable vandresko fra Solomon og Haglöfs. Uanset hvilken model du leder efter, bør du kunne finde den her hos os på Outnorth. Brug vores søgefilter til venstre og søg efter den ønskede model, størrelse, farve og prisklasse, så du hurtigt får et bedre overblik over udvalget.

Chelsea-boots

Chelsea-boots er en klassisk streetsko med et lavt skaft. Den er ofte forsynet med elastik eller lynlås på yder- eller indersiden og har en løkke ved hælen, som gør det lettere at tage den af og på. Chelsea-støvlen er blevet et synonym for modbevægelsen i England i 60’erne og har siden da været et enestående element i skomoden. Den passer lige så godt til hverdag som til fest. Er du på jagt efter en klassisk streetsko, skal du kigge under Kavats Chelsea-boot.

Guide til køb af sko online

Når du køber sko online, er det ekstra vigtigt, at du er omhyggelig med at finde præcis den rigtige størrelse. Du måler lettest din fod ved at sætte den ned på et blankt stykke papir. Sæt så en prik foran din længste tå og en bagved hælen. Mål herefter afstanden med en lineal. Mål begge fødder, da der ofte kan være forskel. Vælg størrelsen, der passer til din største fod. Find da en tabel på nettet, så du kan finde din rigtige skostørrelse, der matcher din fods længde. Læs derefter om den model, du ønsker at købe, så du kan blive klog på, om den opleves større eller mindre end den angivne størrelse. Ofte kan du finde andre kunders anmeldelser, der kan være ret nyttige, når du skal vælge. Herefter er det ganske nemt at bestille sin vare. Skulle du være utilfreds med skoen, tilbydes du altid gratis retur hos os på Outnorth.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!