Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Hos Outnorth har vi samlet de bedste støvler til din vandretur. I våde marker er det vigtigt at holde fødderne tørre, så du kan være ude præcis, så længe du vil - og behøver. Vandrestøvler passer perfekt til fugleelskere, jægere og selvfølgelig alle former for friluftsliv i et vådt terræn. De vandrestøvler, som vi forhandler, er en robust type gummistøvle, der passer godt til de længere ture. Vandrestøvler er også udmærket til dig, der søger deciderede gummistøvler, men som har brug for dem på arbejdet og derfor stiller højere krav til komfort og holdbarhed.

Søger du gummi- og vandrestøvler, er det ofte vigtigt, at de ikke bare er vandtætte, men også sidder godt på foden. Hos os finder du vandrestøvler fra bl.a. Nokian, Tretorn, Viking Footwear og Bogs. Vandrestøvlerne findes til både store og små fødder og passer til både kvinder og mænd.

Forede støvler til kolde dage

I vores udbud findes du vandrestøvler både med og uden ekstra isolering. Med et væld af isolerede vandrestøvler klarer du dig imod kulde og regn. Det er et smart valg til kolde og våde vejrforhold, ikke mindst for dig, der anvender støvlerne længe og over alle årstider.

Tag hånd om dine støvler

Hvis du tager hånd om dine støvler, får de en lang levetid. Meget afhænger dog af den måde, hvorpå du bruger dem samt kvaliteten, men du kan også sørge for at tage hånd om støvlerne, så de får en bedre holdbarhed. Skulle de gå i stykker på grund af hårdt brug, kan man købe en gummispatel til at tætne dem med. Læs altid på produktet, hvordan materialet behandles bedst.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!