Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Hos Outnorth har vi samlet de bedste støvler til din vandretur. I våde marker er det vigtigt at holde fødderne tørre, så du kan være ude præcis, så længe du vil - og behøver. Vandrestøvler passer perfekt til fugleelskere, jægere og selvfølgelig alle former for friluftsliv i et vådt terræn. De vandrestøvler, som vi forhandler, er en robust type gummistøvle, der passer godt til de længere ture. Vandrestøvler er også udmærket til dig, der søger deciderede gummistøvler, men som har brug for dem på arbejdet og derfor stiller højere krav til komfort og holdbarhed.

Søger du gummi- og vandrestøvler, er det ofte vigtigt, at de ikke bare er vandtætte, men også sidder godt på foden. Hos os finder du vandrestøvler fra bl.a. Nokian, Tretorn, Viking Footwear og Bogs. Vandrestøvlerne findes til både store og små fødder og passer til både kvinder og mænd.

Forede støvler til kolde dage

I vores udbud findes du vandrestøvler både med og uden ekstra isolering. Med et væld af isolerede vandrestøvler klarer du dig imod kulde og regn. Det er et smart valg til kolde og våde vejrforhold, ikke mindst for dig, der anvender støvlerne længe og over alle årstider.

Tag hånd om dine støvler

Hvis du tager hånd om dine støvler, får de en lang levetid. Meget afhænger dog af den måde, hvorpå du bruger dem samt kvaliteten, men du kan også sørge for at tage hånd om støvlerne, så de får en bedre holdbarhed. Skulle de gå i stykker på grund af hårdt brug, kan man købe en gummispatel til at tætne dem med. Læs altid på produktet, hvordan materialet behandles bedst.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!