Arc'teryx

-
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et af de mest regnfulde steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets. Virksomheden startede tidligt med produktion af klatreseler og blev hurtigt et benchmark for hele markedet. I 1995 satte de barren for, hvad en high-end rygsæk skulle være.

Arc'teryx

(209 varer)

Arc'teryx's oprindelse og verden som legeplads

Arc'teryx kommer fra Vancouver, BC, Canada, som er et af de vådeste steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets.

Med verden som deres legeplads har Arc’teryx formået at udvikle lækre produkter i stilrent design og materialer, som forbereder dig på alt slags vind, vejr og hvad du ellers kan udsætte det for.

Arc’teryx’s udvikling

Virksomheden begyndte med produktion af klatreseler tidligt og blev hurtigt et retningspunkt for hele markedet. I 1995 satte de ambitionsniveauet for, hvad en high-end rygsæk skulle være. I 1998 kom det første tøj i Gore-Tex og fleece. Siden da har de været en af de førende i udviklingen af vandtæt udendørs beklædning.

Arc'teryx har gentagne gange udfordret etablerede teknikker og materialer i det outdoor tøj, vi så gerne bruger. Det er netop, hvad der gør Arc’teryx unikke på markedet, og hvorfor de er et populært valg til alle slags outdoor aktiviteter.

Fremtiden for outdoor produkter hos Arc’teryx

Arc’teryx er en virksomhed, som ikke går kompromis med deres kvalitet. De lægger alt deres tid og energi i design og udvikling af produkter, som afspejles i deres produkter. Med deres brug af teknologi er det muligt for Arc’teryx at være et skridt foran i udviklingen af outdoor beklædning og tilbehør.

Med et produkt fra Arc’teryx er du sikret ekstrem holdbarhed, som bidrager til en mere miljøvenlig fremtid. Arc’teryx genanvender materialer for at forbedre fremtidens produktion af beklædning og tænker i nye baner for hele tiden at kunne mindske deres påvirkning på miljøet. Det er derfor en god investering i miljøet og dig selv.

Produkter til dit udendørs eventyr fra Arc’teryx

Med Canada som deres baghave har Arc’teryx formået at udvikle deres produkter, som passer til ethvert miljø og aktivitet. Derfor kan du roligt købe produkter fra Arc’teryx, uanset, hvilken aktivitet du foretrækker at dyrke. Du kan nemlig bruge dine beklædningsdele og tilbehør fra Arc’teryx til:

Kort sagt kan en jakke, trøje, bukser eller noget helt fjerde fra Arc’teryx bruges til enhver udendørs aktivitet, oplevelse eller eventyr i det fri. Arc’teryx passer nemlig både til nybegynderen, den erfarne eller til dig, som værdsætter god kvalitet og håndværk. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne. Du kan finde beklædningsdele og tilbehør fra Arc’teryx hos Outnorth.dk.

Shop produkter fra Arc’teryx hos Outnorth.dk

Hos Outnorth.dk kan du nemt og bekvemt gå opdagelse online blandt de mange produkter fra Arc’teryx. På vores hjemmeside kan du finde beklædningsdele og tilbehør til alle slags aktivitetsniveauer. Find dine produkter fra Arc’teryx, som opfylder dine specifikke behov og ønsker til både mænd og kvinder og i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver smag.

Hop ind på vores hjemmeside og køb produkter fra Arc’teryx i dag. Her kan du også læse mere om vores handelsbetingelser. Har du nogle spørgsmål, står vi også klar til at hjælpe dig.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!