Brize 25 Backpack - ID: A029325

Arc'teryxBrize 25 Backpack

Størrelseguide Mere info

Mere om Brize 25 Backpack fra Arc'teryx

Brize 25 Backpack er en rygsæk fra Arc'teryx, der passer til hverdagen såvel som til den lange gåtur. Hovedrummet er stort og rummeligt, mens den ergonomiske Aeroform bagpanel gør rygsækken behagelig mod ryggen, selv når posen er pakket. • Indvendig sikkerhedslomme
• Sidelommer indeholder for eksempel en 1L flaske eller stav
• Godt ventileret bagpå
• Polstret skulderremme
• Kompressionsstropper
• Beslag til isøkse og andre værktøjer
Egenskaber for Brize 25 Backpack:
Køn: Unisex
Rumfang: 25 L
Vægt: 905 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Nej
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Front åbning: Nej
Bundåbning: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Arc’teryx er et af de førende brands, når det kommer til beklædning og tilbehør til udendørs oplevelser og eventyr. Med produkter fra Arc’teryx får du et stilrent design, lækre materialer og avancerede teknikker - det er hvad, der gør Arc’teryx helt speciel. Siden deres start har de sat barren højt for outdoor produkter. Man kan sige, at de har været i rivende udvikling af moderne udendørs produkter, og de fortsætter med at udvikle sig.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!