Arc'teryxCovert Case C/O

  Covert Case C/O - ID: 12403

  Baseret på 6 karakter
  Mere info

  Mere om Covert Case C/O fra Arc'teryx

  Gør rejsen let og smidig. Med Arc'teryx Covert CO for en funktionel rygsæk / dokumentmappe / kuffert, som du kan tage om bord på flyet. Her kommer noget helt specielt fra Arc'teryx Covert CO er et eksempel på fejlfri design. Stor nok til at få de ting med du har brug for til et par dages rejser, og den fungerer fint som håndbagage. Mange detaljer der sandsynligvis betyder, at du og mange andre vil falde head over heels. Bæresystem der kan gemmes væk, fire håndtag, fuld frontåbning og eksternt dokument lomme med lynlås. Covert CO er let polstret til at beskytte dit grej, og giver en stabil struktur. Bær den over skulderen, som kuffert eller rygsæk, valget er dit.

  Materiale: 100% nylon silikoniseret og PU belagt
  Egenskaber for Covert Case C/O:
  Vandtæt: Ja
  Mål Længde x Bredde x Tykkelse 280x570x380 mm
  Vægt: 980 g
  Rullelukning: Nej
  Arc'teryx kommer fra Vancouver, BC, Canada, en af de vådeste steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets. Virksomheden begyndte med produktion af klatreseler tidligt og blev hurtigt et retningspunkt for hele markedet. I 1995 satte de ambitionsniveauet for, hvad en high-end rygsæk skulle være. I 1998 kom det første tøj i Gore-Tex og fleece. Siden da har de været en af de førende i udviklingen af vandtæt udendørs beklædning. Arc'teryx har gentagne gange udfordret etablerede teknikker og materialer i det outdoor tøj vi så gerne bruger. Man kan sige, at de har været drivende i udviklingen af moderne udendørs produkter.

  Mere fra Arc'teryx

  Se alle Rejserygsække

  • Miljø & Etik

   Blank

   Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

    

   Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

    

   Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

    

   Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

  Karakterer 3.8
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!