Granville Daypack - ID: A029292

Arc'teryxGranville Daypack

Mere info

Mere om Granville Daypack fra Arc'teryx

Granville daypack er en dagligdags rygsæk, der kan modstå både regn og sne. Det er lavet af vandtæt materiale med tapede sømme. Polstret laptop rum beskytter din bærbare computer. AC² (Advanced Composite Construction), som er meget vandtæt tapede sømme. Top lomme med nøgleholder og en indvendig lynlås lomme til vigtige småting. Polstret interiør computerrum, der passer op til 15". Indvendig lomme til små skærme. Stor dokument lomme. Hook og dobbelte magneter holder låget lukket, og giver hurtig adgang til dit grej. Top håndtag og reflekterende logo. Justerbare skulderstropper.
Egenskaber for Granville Daypack:
Rumfang: 20 L
Vægt: 740 g
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Arc’teryx er et af de førende brands, når det kommer til beklædning og tilbehør til udendørs oplevelser og eventyr. Med produkter fra Arc’teryx får du et stilrent design, lækre materialer og avancerede teknikker - det er hvad, der gør Arc’teryx helt speciel. Siden deres start har de sat barren højt for outdoor produkter. Man kan sige, at de har været i rivende udvikling af moderne udendørs produkter, og de fortsætter med at udvikle sig.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Hverdagsrygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!