Men's Atom LT Hoody - ID: A074531

kampagne
BLACK WEEK

Arc'teryxMen's Atom LT Hoody

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Atom LT Hoody fra Arc'teryx

Men's Atom LT Hoody Fra Arc'teryx er en alsidig hættejakke til mænd. Jakken passer perfekt som et mellemlag under en skaljakke når det er koldt, men også alene, ved varmere temperaturer. Coreloft ™ Kompakt isolering bevarer varmen, selv når den bliver våd og dens form, selv når den har været komprimeret. Atom LT Hoody til mænd er åndbar, vandafvisende og har strækbare dele på siderne for øget bevægelsesfrihed. En StormHood™ hætte giver både ekstra varme og beskyttelse.
Materiale 1
100% Nylon

Materiale 2
94% Polyester, 6% Elastan
Egenskaber for Men's Atom LT Hoody:
Materiale: Nylon
Bæredygtighed: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye
Lynlås: Fuldlængde
Vandtæt: Nej
Vandafvisende: Ja
Vægt: 375 g
Hovedmateriale: Nylon
Polstring: Let polstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Polstring: Syntetisk
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et af de mest regnfulde steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets. Virksomheden startede tidligt med produktion af klatreseler og blev hurtigt et benchmark for hele markedet. I 1995 satte de barren for, hvad en high-end rygsæk skulle være. I 1998 kom deres første tøj i Gore-Tex og fleece. Siden da har de været en af lederne inden for udviklingen af vandtæt udendørstøj. Arc'teryx har gang på gang udfordret etablerede teknikker og materialer indenfor det udendørstøj, vi er så glade for at bruge. Det kan roligt siges, at de har drevet udviklingen af moderne udendørs produkter.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Mellemlagsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!