Pack Shelter S - ID: BF0023AX

Arc'teryxPack Shelter S

Mere info

Mere om Pack Shelter S fra Arc'teryx

Arc'teryx Pack Shelter beskytter din taske fra regn. Vandtæt regnslag med kompressionrem.
Arc'teryx Pack Shelter er et let regnslag til din rygsæk. Tapede sømme, DWR belagte stoffer, ordenlig løbegang og komprimerings stropper hjælper din rygsæk og dermed din pakning at holdes tørt.
 
Specifikationer:
 • Drænhuller
 • Reflekterende logo
 • Pakkepose med lynlås
 • Stof: 75D polyester med PU-belægning
 • Størrelse (volumen / vægt): 30-50 L / 132 gram

 
Arc'teryx kommer fra Vancouver, BC, Canada, en af de vådeste steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets. Virksomheden begyndte med produktion af klatreseler tidligt og blev hurtigt et retningspunkt for hele markedet. I 1995 satte de ambitionsniveauet for, hvad en high-end rygsæk skulle være. I 1998 kom det første tøj i Gore-Tex og fleece. Siden da har de været en af de førende i udviklingen af vandtæt udendørs beklædning. Arc'teryx har gentagne gange udfordret etablerede teknikker og materialer i det outdoor tøj vi så gerne bruger. Man kan sige, at de har været drivende i udviklingen af moderne udendørs produkter.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Rygsæktilbehør

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

299.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!