Sinsolo Hat - ID: A266028

Outlet

Arc'teryxSinsolo Hat

Størrelseguide Mere info

Mere om Sinsolo Hat fra Arc'teryx

Sinsolo Hat fra Arc'teryx er en hat til alle .
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Sinsolo Hat:
For: Nej
Materiale: Polyester
UV-beskyttelse (SPF): 50+
Vandtæt: Nej
Membran: Nej
Vægt: 45 g
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et af de mest regnfulde steder i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains med Whistler og Squamish gør stedet til naturens bedste testlaboratorium til udendørs gadgets. Virksomheden startede tidligt med produktion af klatreseler og blev hurtigt et benchmark for hele markedet. I 1995 satte de barren for, hvad en high-end rygsæk skulle være.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Hatte

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!