Tenquille Hoody Women's - ID: A029293

kampagne

Arc'teryxTenquille Hoody Women's

Størrelseguide Mere info

Mere om Tenquille Hoody Women's fra Arc'teryx

Tenquille Hoody Women’s er en meget let, Sammenfoldelig og vindafvisende softshell jakke med hætte. Designet til vandreture i blæsende, kølige forhold. Damestørrelser. Den alsidige Tenquille Hoody giver god beskyttelse, når man går i skiftende vejrforhold. Den tætsiddende hætte giver varme og beskyttelse. Sidepaneler under armene giver luft og giver god ventilation, leddelte ærmer til bevægelsesfrihed. DWR (Durable vandafvisende) afviser vand. Fuld længde lynlås med vindfang på forsiden, to lommer, der er let tilgængelige, selv når iført en rygsæk.

 • Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Tenquille Hoody Women's:
Vægt: 255 g
Hovedmateriale: Polyester
For: Uforede
Hætte: Fast
Stretch: Ja
Arc’teryx er et af de førende brands, når det kommer til beklædning og tilbehør til udendørs oplevelser og eventyr. Med produkter fra Arc’teryx får du et stilrent design, lækre materialer og avancerede teknikker - det er hvad, der gør Arc’teryx helt speciel. Siden deres start har de sat barren højt for outdoor produkter. Man kan sige, at de har været i rivende udvikling af moderne udendørs produkter, og de fortsætter med at udvikle sig.

Mere fra Arc'teryx

Se alle Softshelljakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  Miljø: Brug af sølvioner i syntetisk undertøj, fordi det er svært at gøre det lugtfri ellers. Hvis man ikke behandler tøjet skal det vaskes hyppigt, og det påvirker også miljøet. Har Polygiene i nogle af sine workout tøj.

   

  Genbrug: Stofferne er ikke genbrugt. Stræber efter at gøre ekstremt holdbare produkter, som ikke slides op i en fart. At minimere slitagen er et seriøst miljøinteresse.

   

  Dyr: Dunet er kun biprodukter fra kødproduktion (dvs. ikke plukkede fra levende gæs). Merino ulden er mulesing-fri. Bruger ikke pels.

   

  Etik: Ikke børnearbejde. Fremstiller i ni forskellige lande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!