Alu Trolley S - ID: A036975

Arctic TernAlu Trolley S

Mere info

Mere om Alu Trolley S fra Arctic Tern

Alu Trolley S fra arktisk tern er en lille og fleksibel kuffert med elegant udseende! Det skinnende aluminiumskal er meget holdbar og dobbelt TSA lås beskytter din tætning mod tyve. Tasken har fire højkvalitets hjul med 360 ° drejningsradius, og teleskophåndtaget kan foldes ud i tre forskellige længder. Inde er der en smart aftagelig disk på hver side, der holder din pakning på plads, mens små genstande kan opbevares i netlommer.
Skinnende aluminiumskal
• Dobbelt TSA med kombinationslås
• 360 ° svinghjul af høj kvalitet
• Teleskopgreb indstillelig i tre forskellige positioner
• Aftagelige, interne plader med lynlåsede lommer
• Interne, justerbare kompressionstropper

En TSA-lås er en specialdesignet lås, der er godkendt af USAs “Transportation Security Administration” og sikkerhedspersonale i lufthavne over hele verden.
Fordelen ved kufferter, der er udstyret med TSA-låse, er, at i tilfælde af kontrol af kuffertens indhold, har sikkerhedspersonale i lufthavne en særlig nøgle, der passer. En almindelig hængelås kan muligvis klippes over ved kontrol, og derved er kuffertens indhold ikke længere beskyttet. NB: Nøgle medfølger IKKE ved køb af kuffert med TSA-lås.
Mere info om, hvordan du indstiller koden til din lås, findes i filmen ovenfor.

Egenskaber for Alu Trolley S:
Vandafvisende: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 380 x 210 x 530 mm
Rumfang: 36 L
Vægt: 3850 g
Antal indvendige lommer: 6
Arctic Tern er et varemærke til rejsende og pendlere. Her er der udstyr til smartere rejser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra Arctic Tern

Se alle Kufferter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!