Goaway Trolley S - ID: PL10833

Arctic TernGoaway Trolley S

Mere info

Mere om Goaway Trolley S fra Arctic Tern

Goaway Trolley S fra Arctic Tern er en lille rejsetaske med plads til 34 liter. Tasken har fire dobbelte hjul og teleskophåndtag, der kan trækkes ud i to forskellige positioner. Indvendigt er der en blød foring, faste delere med lynlås, netlomme og justerbare tværstropper. Udstyret med håndtag for nem transport.
En TSA-lås er en specialdesignet lås, som er godkendt af USAs "Transportation Security Administration" og sikkerhedspersonale i lufthavne over hele verden.
Fordelen ved rejsetasker, der er udstyret med TSA-lås, er, at ved eventuel kontrol af rejsetaskens indhold har sikkerhedspersonalet i lufthavne en særlig nøgle, der passer. En almindelig hængelås kan være nødvendig at klippe op ved kontrol, og dermed forsvinder sikkerheden for taskens indhold. Denne nøgle medfølger altså ikke ved køb af tasken.

Tasken er fremstillet af slidstærk polypropylen.
Egenskaber for Goaway Trolley S:
Lavet i: Kina
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 390x200x550 mm
Rumfang: 34 L
Vægt: 2400 g
Antal indvendige lommer: 3
Arctic Tern er et varemærke til rejsende og pendlere. Her er der udstyr til smartere rejser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra Arctic Tern

Se alle Kufferter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!