Lightweight Trolley L - ID: A035899

Arctic TernLightweight Trolley L

Mere info

Mere om Lightweight Trolley L fra Arctic Tern

Letvægtsvogn fra arktisk tern er en smart og sikker kuffert med hård skal. Fire drejelige hjul giver dig mulighed for at skyde kufferten i alle retninger. Justerbart teleskophåndtag, der kan indstilles i to forskellige positioner, når det er foldet ud. TSA-certificeret kombinationslås, hvor lynlåsudtrækningen låser og forhindrer uautoriserede personer i at åbne posen under rejser. Lightweight Trolley har et stort hovedrum med stropper, der holder pakningen forsvarligt fast. Inden i låget er der to meshlommer og en skjult lomme med lynlås.
Kufferten er lavet af polycarbonat, som er et utrolig let, slidstærkt og slidstærkt materiale.
Outnorth efterlader 2 års garanti på tasken.

En TSA-lås er en specialdesignet lås, der er godkendt af USAs “Transportation Security Administration” og sikkerhedspersonale i lufthavne over hele verden.
Fordelen ved kufferter, der er udstyret med TSA-låse, er, at i tilfælde af kontrol af kuffertens indhold, har sikkerhedspersonale i lufthavne en særlig nøgle, der passer. En almindelig hængelås kan muligvis klippes over ved kontrol, og derved er kuffertens indhold ikke længere beskyttet. NB: Nøgle medfølger IKKE ved køb af kuffert med TSA-lås.
Mere info om, hvordan du indstiller koden til din lås, findes i filmen ovenfor.
Egenskaber for Lightweight Trolley L:
Regntæt: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 75x48x28 mm
Rumfang: 108 L
Vægt: 3500 g
Antal indvendige lommer: 4
Arctic Tern er et varemærke til rejsende og pendlere. Her er der udstyr til smartere rejser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra Arctic Tern

Se alle Kufferter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!