Axent - ID: A065609

BalticAxent

Mere info

Mere om Axent fra Baltic

Axent fra Baltic er en redningsvest med stram og funktionel design med delt flydekrop, der giver fleksibilitet og høj komfort. Praktisk lynlåslomme, D-ring til nødstopkobling, bundstropper og elastik i siderne. Med en flydeevne på 50N klassificeres den som en flydehjælpemiddel. Redningsveste med en bæreevne på 50 Newton, nogle gange kaldet sejlerveste, har en lidt enklere udformning end redningsveste.
Hvis vesten har været i vand, anbefales det at skylle den med ferskvand. Den tørres hurtigst, hvis den hænges op på en bøjle.

Hvis vesten er beskidt, kan den vaskes med lunkent vand og håndvaskemiddel.


Baltic elsker alt, der har med vand at gøre. Derfor har de dedikeret deres liv til at gøre vandlivet mere sikkert, endnu sjovere og mere behageligt. Baltic er en svensk virksomhed, der har fremstillet redningsveste siden 1977. I næsten 40 år har de levet efter filosofien om, at det er umuligt at gå på kompromis med kvalitet og funktion. Denne filosofi har gjort dem til Europas største i deres branche med forhandlere i ca. 50 lande.

Mere fra Baltic

Se alle Redningsveste

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!