Dinghy Pro - ID: A039416

BalticDinghy Pro

Mere info

Mere om Dinghy Pro fra Baltic

Dinghy Pro fra Baltic er en karakteristisk jolle- og kajakvest, der bruges af OL- og VM-sejlere verden over. Konstrueret af det superbløde flydende materiale Airex kombineret med lagdelt polyætylen. Lomme i Mylar, lynlås i siden, linning med dobbelt velcrolukning og skulderrem. Skridtremme fås som ekstraudstyr til størrelser op til 50 kg.

Dinghy Pro er nem at svømme i, og det er nemt at komme op igen i en kæntret jolle, da vesten sidder stabilt på kroppen. Redningsvesten tørres hurtigst ved at hænge den på en bøjle.
Baltic elsker alt, der har med vand at gøre. Derfor har de dedikeret deres liv til at gøre vandlivet mere sikkert, endnu sjovere og mere behageligt. Baltic er en svensk virksomhed, der har fremstillet redningsveste siden 1977. I næsten 40 år har de levet efter filosofien om, at det er umuligt at gå på kompromis med kvalitet og funktion. Denne filosofi har gjort dem til Europas største i deres branche med forhandlere i ca. 50 lande.

Mere fra Baltic

Se alle Redningsveste

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!