Dinghy Pro - ID: A080397

BalticDinghy Pro

Mere info

Mere om Dinghy Pro fra Baltic

Dinghy Pro fra Baltic er en tydelig jolle- og kajakvest, som bruges af OL- og VM-sejlere over hele verdenen. Den er konstrueret af det superbløde flydemateriale Airex kombineret med lagdelt polyethylen. Vesten har en lomme i mylar, lynlås i siden, taljebånd med dobbelt velcrolukning og skulderstropper. Dinghy Pro er let at svømme med og nemt at komme tilbage op i en væltet jolle, da vesten sidder stabilt på kroppen. Redningsvesten tørrer hurtigst ved at hænge den på en bøjle. Grenbånd fås som ekstraudstyr til størrelser op til 50 kg.
Baltic elsker alt, der har med vand at gøre. Derfor har de dedikeret deres liv til at gøre vandlivet mere sikkert, endnu sjovere og mere behageligt. Baltic er en svensk virksomhed, der har fremstillet redningsveste siden 1977. I næsten 40 år har de levet efter filosofien om, at det er umuligt at gå på kompromis med kvalitet og funktion. Denne filosofi har gjort dem til Europas største i deres branche med forhandlere i ca. 50 lande.

Mere fra Baltic

Se alle Redningsveste

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!