Beklædning

(13785 varer)

Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig beklædning. Ved et aktivt udendørs liv kræves det rigtige tøj til det rigtige formål. Hos Outnorth.dk kan du købe dit tøj online - i fred og ro. Vi tilbyder en bred vifte af herretøj, dametøj og børnetøj fra flere kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans og Lundhags for blot at nævne nogle få eksempler. Vi har samlet underkategorier for vores tøj og tilbehør, så du nemmere kan finde det, du søger.

Udendørs tøj til en bedre udendørs oplevelse

Med den rigtige type friluftstøj får du en mere behagelig og bedre udendørs oplevelse, uanset årstid og miljø. Fryser man, er man våd, eller har man det for varmt, får man ikke nogen rar følelse, og det forringer oplevelsen. Derfor er det klogt at fylde din garderobe med funktionelle beklædningsgenstande, der modstår fugt og regn, men som også kan holde dig både varm og kold.

Friluftstøj på nettet

Hos os kan du søge blandt de mange lette, funktionelle og stilfulde skaljakker, softshelljakker, dunjakker, parkajakker, regnjakker, skijakker, vindjakker og bomuldsjakker. Vi har også en bred vifte af skalbukser, skibukser, softshellbukser, vandrebukser, klatrebukser regnbukser, tights, shorts og forede bukser til den koldere årstid.

Under vores friluftssektion kan du også finde forskellige typer af tilbehør, såsom huer, buffs, bælter og forskellige typer af imprægneringsprodukter, der gør tøjet langtidsholdbart. Du kan endda finde gamacher, håndvarmere og en række smarte vaske- og rengøringsproduktEr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!