Våddragter

(36 varer)

Våddragter til børn og voksne i alle aldre

En god våddragt kan gøre en verden til forskel, når du vil fridykke, træne op til en triatlon eller opretholde et aktivt kajakliv året rundt. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af Open Water- og Swimrun-dragter til børn og voksne i alle aldre. Bestil i dag hos Outnorth.dk!

Her gør våddragter en stor forskel

Du vil helt sikkert få glæde af en ny våddragt, hvis du:
  • Ønsker en effektiv og ubesværet varmeisolering af din krop i havet
  • Vil beskytte dig selv mod skarpe genstande og hudafskrabninger
  • Ofte har det for varmt eller koldt i din nuværende våddragt
  • Vil forlænge sæsonen for vandsport uden at blive ramt af kulde

Vælg en våddragt, der passer til dig og dine behov

Dit valg af våddragt kommer i høj grad an på, hvordan og på hvilket tidspunkt af året, du har tænkt dig at bruge den. Der er nemlig stor forskel på våddragternes bevægelighed og varmeisolering. En helt afgørende forskel på vores store udvalg af våddragter er deres længde og tykkelse. Dyrker du vandsport i sommerhalvåret, hvor havet er varmt, vil du som regel kunne nøjes med en shortie uden ærmer og ben. Ønsker du at forlænge sæsonen og din svømmetræning, kan du med fordel investere i en full size-våddragt og dertilhørende svømmeaccessoires (sko, handsker og hætte). Våddragten med lange arme og ben findes i flere forskellige tykkelser og vil med garanti kunne hold dig varm – selv i vinterkoldt vand!

Hvilken tykkelse skal jeg vælge?

Det er din våddragts tykkelse og længde, der afgør, hvor længe du kan blive i vandet uden at få det koldt. Når du skal vælge en våddragt, der passer til dine behov, er det derfor værd at bemærke, at:
  • En våddragt på 3 mm er den mest almindelige til vandsport. De populære full suits og shorties har en god bevægelighed og passer perfekt til vand på omkring 15 grader
  • En våddragt på 5 mm passer perfekt til for- og efteråret, når temperaturen falder til omkring 9 grader. Hertil bør du forvente at skulle bære både sko, handsker og hætte.
  • En våddragt på 7 mm passer perfekt til dig, der dykker om vinteren. Våddragten giver enorm varme og opdrift, men er desværre en smule sværere at bevæge sig i.
Når du har fundet den perfekte våddragt, er det nemt at bestille den hos Outnorth.dk. Vi har svømmetøj til enhver smag og giver dig hele 30 dages fuld returret på alle dine varer!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!