Jagt Bukser

(178 varer)

Uanset jagtform kan det blive til nogle lange dage under de forskellige vejrforhold. Under jagten opstår der mange behov, som et par jagtbukser skal imødekomme. De må eksempelvis ikke larme for meget i terrænet og skal kunne modstå de forskellige vejrforhold, ligesom de skal tilbyde en god bevægelsesfrihed. Ved at vælge et par bukser, der er specialdesignet til jagt, får du den bedst mulige komfort og funktionalitet, hvilket giver en vellykket jagt.

Hos os finder du gode jagtbukser til mænd og kvinder fra mærker som Norröna, Fjällräven og Bergans.

Forskellen mellem jagtbukser og anden udendørs beklædning

Jagtbukser er generelt mere slidstærke end de almindelige vandrebukser. Mange jagtbukser er fremstillet af et lydsvagt materiale og ofte Gore-Tex eller andre vandafvisende materialer. Flere bukser tilbyder også en vis beskyttelse og holdbare knæ, der kan blive en stor fordel i forbindelse med jagten.

Eftersom jagt først og fremmest finder sted i efteråret og vinteren, er de bukser, der er designet til jagt, generelt varmere end andre udendørs bukser. Moderne vandrebukser er ofte temmelig stramme, mens jagtbukser har en mere luftig pasform. Der findes dog også jagtbukser i strammere modeller til dem, der foretrækker dette.

Lydsvage skalbukser til dem, der kræver bevægelsesfrihed

Hvis du bevæger dig meget under jagten, er bevægelsesfrihed et mindst lige så vigtigt element, som dét at de er lydsvage i forbindelse med de forskellige bevægelser. Disse funktioner er integreret i mange af de modeller, vi forhandler. Naturligvis fungerer de fleste jagtbukser også til vandreture eller andre udendørs aktiviteter.

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hos Outnorth ønsker vi, at du bliver fuldt ud tilfreds med købet. Vi besvarer hellere end gerne dine spørgsmål, uanset karakter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!