Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Jagt Bukser

(169 varer)

Uanset jagtform kan det blive til nogle lange dage under de forskellige vejrforhold. Under jagten opstår der mange behov, som et par jagtbukser skal imødekomme. De må eksempelvis ikke larme for meget i terrænet og skal kunne modstå de forskellige vejrforhold, ligesom de skal tilbyde en god bevægelsesfrihed. Ved at vælge et par bukser, der er specialdesignet til jagt, får du den bedst mulige komfort og funktionalitet, hvilket giver en vellykket jagt.

Hos os finder du gode jagtbukser til mænd og kvinder fra mærker som Norröna, Fjällräven og Bergans.

Forskellen mellem jagtbukser og anden udendørs beklædning

Jagtbukser er generelt mere slidstærke end de almindelige vandrebukser. Mange jagtbukser er fremstillet af et lydsvagt materiale og ofte Gore-Tex eller andre vandafvisende materialer. Flere bukser tilbyder også en vis beskyttelse og holdbare knæ, der kan blive en stor fordel i forbindelse med jagten.

Eftersom jagt først og fremmest finder sted i efteråret og vinteren, er de bukser, der er designet til jagt, generelt varmere end andre udendørs bukser. Moderne vandrebukser er ofte temmelig stramme, mens jagtbukser har en mere luftig pasform. Der findes dog også jagtbukser i strammere modeller til dem, der foretrækker dette.

Lydsvage skalbukser til dem, der kræver bevægelsesfrihed

Hvis du bevæger dig meget under jagten, er bevægelsesfrihed et mindst lige så vigtigt element, som dét at de er lydsvage i forbindelse med de forskellige bevægelser. Disse funktioner er integreret i mange af de modeller, vi forhandler. Naturligvis fungerer de fleste jagtbukser også til vandreture eller andre udendørs aktiviteter.

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hos Outnorth ønsker vi, at du bliver fuldt ud tilfreds med købet. Vi besvarer hellere end gerne dine spørgsmål, uanset karakter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!