Vandrebukser

(659 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Fjordruta Pant Women Moon Rock
 

Vi har en bred vifte af vandrebukser til forskellige former for eventyr og udendørs aktiviteter. Hos os finder du gode vandrebukser til mænd og kvinder fra en række forskellige mærker, herunder Fjällräven, Lundhags, Haglöfs og Norröna. Hvis hele familien skal med på eventyr, har vi også vandrebukser til børn og juniorer.

Med det rigtige tøj kan du vandre længere

De rigtige vandrebukser kan være forskellen mellem en god og dårlig oplevelse. Hvis du går i gang med det hårde eventyr i det helt rigtige tøj, sørger du for, at det bliver udfordrende af alle de rigtige grunde. De fleste ønsker at bære det rigtige tøj til eventyret og vil gerne undgå den ubehagelige følelse af, at tøjet føles for varmt, koldt eller vådt. Har du det rigtige tøj, er det udelukkende dig, der sætter standarden for, hvor anstrengende vandringen skal være.

Hvis du er ude på lange eller lidt skrappere vandreture er det værd at gå efter holdbare og forstærkede vandrebukser. Fokuserer du endnu mere på bevægelsesfriheden, bør du i stedet overveje bukser med stretch.

Vandrebukser med forskellige funktioner

Til de pludselige vejrskift forhandler vi en række varianter med aftagelige ben, der nemt kan omdannes til shorts, når vejret bliver en tand for varmt. Denne funktion er også en fordel den anden vej rundt, når du hurtigt vil konvertere shorts til lange bukser som beskyttelse mod bl.a. myg eller andre insekter.

Tænk over, hvad du har brug for, når du er ude i bjergene eller i skoven. Har du brug for at være smidig, skal du måske vælge bukser med stretch, mens bukser med smarte lommer til kort eller økse kan være at foretrække til nogle typer udflugter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!