Gore-Tex Bukser

(1 varer)

Er du friluftselsker, uanset årstiden, bliver et par Gore-Tex bukser dine nye favoritter. Hos Outnorth finder du bukser, der er ganske velegnet til skiløb og andre former for udendørs aktiviteter. Gore-Tex er et materiale, der fungerer godt, når du vil være ude i vejret, men ikke vil risikere at blive hverken våd eller kold. Det unikke ved Gore-Tex er, at materialet er vandtæt, ligesom det er åndbart. Takket være disse unikke funktioner holder du dig varm trods det regnfulde vejr.

Bukser tilpasset til skieventyr

Hvis du ofte bruger tid på pisterne og skal på skiferie, er det vigtigt, at dine bukser er designet til formålet. Hos Outnorth finder du Gore-Tex bukser fra mærker som Peak Performance, Norse og Black Diamond. Nogle modeller har seler, der sikrer, at bukserne bliver på rette plads, mens andre modeller har praktiske lommer og opbevaring, hvilket er velegnet til de aktive eventyr. Leder du efter et par skibukser, kan du vælge modeller, der er udstyret med nøglekortlomme. Vælg mellem de smukke farver og designs til både mænd, kvinder og børn. Sørg for, at dine lag nedenunder kan ånde, så varmen ikke bliver inde i det første lag.

Varme og tørre eventyr året rundt

Med et par bukser i Gore-Tex forbliver du varm og tør hele året rundt. Nyd dine udendørs aktiviteter, uanset vejret, og vær ude længere. Match dine Gore-Tex bukser med en jakke af samme materiale og supplér med støvler i Gore-Tex. Så er du med al sikkerhed klar til en lang dag udendørs med hele familien. Sus frem over pisterne eller fisk i den vilde flod. Du vælger aktiviteten, mens Gore-Tex bukserne holder dig både varm og komfortabel.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!