BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Alpine Skibukser

(434 varer)

Omtrent lige så vigtig som en god skijakke er, lige så essentielt er det for skituren, at du har et par gode skibukser på. Her på Outnorth.dk finder du alt, du skal bruge til skisport – og det gælder naturligvis også skitøj med alt det, der hører under dén kategori. Se vores udvalg af alpine skibukser her på siden, hvorfra du kan bestille hjem i dag.

Vælg de rigtige alpine skibukser

Der er mange gode grunde til at sætte sig ind i, hvilke alpine skibukser der er de rette for dig. At du får et par skibukser, der passer til netop dig, er vigtigt. Det er nemlig med til at afgøre, hvorvidt du får størst mulig glæde af bukserne og får udnyttet både funktioner og egenskaber til fulde, når du har dem på. Du får en lang større bevægelighed, og det giver formentlig sig selv, at det er en stor fordel, når du suser ned ad pisterne på et skisportssted. Og det gælder sådan set uanset, hvilket niveau du er på – rutineret og erfaren skiløber eller om du er nybegynder indenfor skisporten.

Typer af skibukser

Overordnet set handler det om, at du vælger de skibukser, der opfylder dine behov bedst. Der er flere forskellige typer af skibukser at vælge imellem, og det kan gøre valget svært, hvis du ikke ved, hvad du skal gå. Der er et par essentielle funktioner, du kan lade være pejlemærket for dit valg. Det gælder åndbarhed (ventilationsåbninger) og designet (med eller uden seler), og i det følgende kan du læse mere om, hvorfor begge dele er vigtige at overveje.

Ventilationsåbninger

Skibuksernes største og vigtigste formål er at holde dig varm og beskytte din krop mod den kulde, vind og nedbør, som snefyldte skisportsområder kan byde på. Men som det også gælder skijakken, skal skibukserne ikke bare holde dig varm. Et par gode skibukser i høj kvalitet lader også din krop ventilere, når du får varmen og måske sveden frem imens du står på ski. Der kan være forskel på, hvor mange ventilationskanaler skibukserne er udstyret med – og i visse tilfælde er de slet ikke.

Hvis du er typen, der sveder let og generelt hurtigt får varmen, kan du med fordel overveje at vælge et par bukser, der har mange ventilationsåbninger. Lukker du op for dem, så snart du kan mærke, du får det varmt, kan du måske endda undgå at begynde at svede. Ønsker du en høj åndbarhed, er der ydermere en egenskab, du kan kigge efter, og det gælder antallet af lag i skibukserne. Her skelnes der typisk imellem to og tre lag, og dét, der er forskel på de to, er et membranlag. Alpine skibukser med tre lag er ofte noget dyrere end de varianter, der har to – men til gengæld får du bukser med rigtig god åndbarhed.

Med eller uden seler? På samme vis skal du tage stilling til, hvilken type af skibukser, du skal vælge. Her tænker vi ikke på farven, men på pasformen og nærmere bestemt om det skal være med eller uden seler. Skibukser med seler kan give en ekstra sikkerhed, men nogle vil måske mene, at bevægelsesfriheden begrænses med seler. Der er med andre ord stor forskel på, hvorvidt man foretrækker alpine skibukser med eller uden seler. Kan du ikke bestemme dig, eller vil du gerne have muligheden for begge dele, findes der heldigvis en del skibukser med aftagelige seler.

Masser af kvalitetsbrands

Én ting er de funktionelle og praktiske egenskaber. Noget andet er designet og farven, der naturligvis også har noget at sige i forhold til dit valg. Her gælder det selvfølgelig om at vælge de skibukser, der falder i din smag. Det kan også være, du har en præference for et særligt mærke. Når det gælder skitøj, findes der mange anerkendte og populære mærker, der er garanter for en høj kvalitet. Det gælder for eksempel norske Norrøna, der laver noget af det bedste skitøj i Norden.

Køb alpine skibukser online

Med eller uden ventilationsåbninger, ekstra lag eller seler – det er helt op til dig og dine behov, hvilke bukser du skal vælge. Find det helt perfekte sæt skibukser, og køb dem online på siden her i dag. Mangler du også en skijakke eller skaljakke? Du finder det hele i vores store og brede udvalg af skitøj og øvrigt skitilbehør. Her har vi alt, du skal bruge til skituren! Det gælder alt fra inderst i form af lækkert og funktionelt skiundertøj og til det yderste, vind- og vandtætte lag. Du finder også tilbehør som for eksempel skihjelme, handsker og huer, der sikrer, at du får en god tur på ski. Og det er uanset, om det er langrend- eller alpinski, du skal stå på.

Når du handler for over 499 kr. på Outnorth.dk, leverer vi varen til dig uden beregning. Lever det ikke op til dine forventninger, har du 30 dage til at bytte det i.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!